top of page

FULL SERVICE

Mit is jelent a "Full service"?

Nagyon egyszerűen arról van szó, hogy onnantól, hogy megfogalmazódott a lakás átalakítás, elvisszük addig, hogy az utolsó képkeret is felkerüljön a falra. A koncepciótól a teljes megvalósításig.

Koordinálunk, szervezünk, intézkedünk és nem utolsó sorban odafigyelünk minden részletre. 

Újragondoljuk a már meglévő teret és egy igazán izgalmas eredményre törekszünk,

ami teljes mértékben ügyfelünk igényeire van szabva

EGYEDI DESIGN KONCEPCIÓ ÉS ALAPRAJZ TERVEZÉS

Nagy odafigyeléssel tervezzük meg a teret, hogy a legjobban és leghatékonyabban legyen kihasználva az ügyfél kéréseit figyelembe véve. Minden terméket és anyagot úgy választunk, hogy az tökéletesen megfeleljen a végső designba és a kitűzött költségvetésbe. A mi munkánk az, hogy minden előre meghatározott pontot figyelembe véve alakítsuk a belső teret.

PROJEKT MENEDZSMENT

Mi hiszünk az “end to end” folyamatokban, vagyis a kezdetektől a végéig jelen vagyunk. Miután elkészült a végső, ügyfél által jóváhagyott design, imádjuk lemenedzselni, ahogy az álomból valóság lesz.

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a végső eredmény, a teljes átalakítást lekövetjük, a szakikkal tárgyalunk és ellenőrizzük a munkáikat. Minden részletre odafigyelünk.

BESZERZÉS

Hiszünk abban ha egy kézben van a teljes projekt, akkor tudunk a leghatékonyabbak lenni. Nem történik semmi az ügyfeleink jóváhagyása nélkül, de olyan sem fog történni, hogy nekik kellene az utcán állni segítségre várva, miután lerakta a fuvaros a fél raklap csempét. Mindent elintézünk, követjük a beszerzendő termék útját, ha hibásat szállítanak visszaküldjük és intézzük a cserét. Ha mégsem tudják a kiválasztott terméket szállítani, arról is gondoskodunk. Minden egy kézben, ebben hiszünk

Tervezzük meg együtt az álomotthonodat
Keress meg minket

bottom of page