top of page

FULL SERVICE

Full Service szolgáltatásunk a legjobb, amit ajánlatni tudunk ügyfeleinknek.
Ezzel a csomaggal mi tervezzük meg és menedzseljük minden szemszögből
a projektet az elejétől a végéig. 
A stresszmentes átalakítás lehetséges a Full Service csomagunkkal.
A designtól a megvalósításig egy kézbe kerül minden. Minden részletről gondoskodunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt adjuk, ami egy felújítással jár,
egészen az  átadás felemelő pillanatáig.

SALT folyamat

Full service Phase 1 Discover

FELMÉRÉS

Tervezés-kivitelezés-belsőépítészet

TERVEZÉS

Megvalósítás-kivitelezés-belsőépítészet

MEGVALÓSÍTÁS

1 - Kezdeti egyeztetés
Ez az első lépés, amikor megkeresel minket és megismerjük egymást. Amennyiben Te is és mi is úgy látjuk a szolgáltatásunk passzol a projekthez, úgy további információkat fogunk kérni és lehetőség szerint a projekt helyszínén találkozunk, annak érdekében, hogy felmérjük a projekt komplexitását és a legátgondoltabb ajánlatot tudjuk adni. Miután az ajánlat jóváhagyásra került és aláírtuk a szerződést, megkezdjük a projekt részletesebb megismerését és az ahhoz tartozó igényeket. 

2 - Térelemézés
Elvégezzük a helyszín részletes felmérését és képeket készítünk a kezdeti állapotról. Ezt követően átbeszéljük részletesen a projektben résztvevőket, a projekthez kapcsolódó kezdeti belsőépítészeti ötleteket. Majd ezeket egyeztetjük a releváns kivitelezőkkel és kereskedőkkel. Elkezdjük a teljes projekt listát fejleszteni és az ehhez tartozó költségvetést felépíteni. 

3 - Projekt hatókör meghatározása
Konzultációk alkalmával meghatározzuk a pontos igényeket, költségvetést, feladatokat, víziókat és álmokat. Ezek határozzák meg a projekt irányát, a belsőépítészet alappillérét

4 - Koncepcionális design és költségvetés elemzés
Véglegesítjük az alaprajzot, hogyan tud minden összekapcsolódni és hogyan szolgál ki a mindennapokban. Az elképzeléseid mentén meghatározzuk a terek megjelenését, hangulatát. Mindeközben foglalkozunk a felületek, textúrák és színek kiválasztásával, hogy életre keltsük a designt 

5 - Dokumentációk
Véglegesítjük a teljes átalakítási/építési  belsőépítészeti terveket, specifikációkat. Minden alaprajzra kerül, legyen szó bontási/építési tervről, elektromos és gépész kiállások tervezéséről, burkolatkiosztásról, bútortervekről, anyaghasználatról és minden egyéb olyan részletről, ami a belsőépítészeti tervek megvalósításához szükséges. Az átalakítási tervek és konszignációs listák készen állnak arra, hogy kommunikáljuk a kivitelezők és beszállítók felé, így bekérjük a pontos árajánlatokat.

6 - Prezentáció és költségvetés átnézése
Személyesen találkozunk, hogy bemutassunk neked minden izgalmas részletet és a részletes belsőépítészeti terveket, amiket neked készítettünk. Átnézzük a költségvetést is és feljegyezzük ha esetleg valamit változtatni szeretnél, hogy létrehozzuk álmaid otthonát.

7 - Beszerzés / FF&E
Több száz termék beszerzését intézzük, ami szükséges a belsőépítész  tervek megvalósításához. A pontos beszerzéshez koncentráció és a kis részletekre való figyelem szükséges, a helyes logisztika és időbeni kiszállítások elengedhetetlenek a projekt sikeres kivitelezéséhez.

8 - Projekt menedzsment
Ez a legjobb mód, hogy a kivitelezés a tervek szerint történjen. Több kivitelező csapattal dolgozunk együtt a kezdeti belsőépítészeti koncepciótól a kulcsrakész megoldásig. Létrehozunk egy projekt ütemtervet, ami mentén minden szükséges kivitelezőt és beszállítót ütemezünk. Szinte minden kivitelezésen vannak előre nem látható kihívások. A kivitelezőkkel együtt dolgozva minden felmerülő problémát megoldunk. A projektet kézben tartva rendszeresen riportálunk az ügyfél felé, a helyszínen pedig mérföldkövenként találkozunk, ha igény van rá.

FELMÉRÉS

TERVEZÉS

MEGVALÓSÍTÁS

9 - Átadás és végső körbevezetés 
A pillanat, amit mindannyian annyira vártunk – Csak annyit kell tenned, hogy kinyitod az ajtót és gyönyörködsz a csodálatos új otthonodban!

A legjobban ahhoz értünk, hogy egy megálmodott ingatlanból valóság legyen. Add meg nekünk a bizalmat, hogy részesei lehessünk a projektednek. 

bottom of page